עיקול קרן השתלמות

  • עיקול קרן השתלמות
    אריק | 16/05/2022 10:43

    בחודש יוני 2018 התקבל עיקול צד ג' בהראל. הראל ענתה להוצל"פ שהיא מחזיקה בקרן (ספציפית כולל מס' הקרן והייתרה) והיא רושמת את העיקול לפניה.

    בחודש מרץ 2019 נפתחה לי קרן השתלמות נוספת ונפרדת בהראל ע"י מעסיק שונה.

    לכשבקשתי לפדות את כספי הקרן השיבו לי בהראל שיש להם עיקול על הכספים לזכותי.

    למיטב הבנתי, ע"פ תיקון 29  אומר "  (ב) הומצא צו העיקול למען הרשום של החברה המנהלת, יחול הצו על נכסי החייב הנמצאים בקופות הגמל שבניהולה, במועד שבו הומצא לה הצו."

    האם הראל מפרים את הוראה זו כשהם מיחסים את העיקול משנת 2018 לכספי הקרן שהוקמה ב 2019?

    בתודה מראש על עצתך