שכירות מעל 10 שנים

  • השכרת דירה מעל 10 שנים
    אלפ | 15/05/2022 21:48

    אני משכיר את הדירה לדיירת מעל 10 שנים  בכל שנתיים נעשה הסכם מחודש  האם ניתן להמשיך כך והאם  אני מוגן מספיק  או יש צורך בפעולה נוספת

    תודה

    • שכירות מעל 10 שנים
      ליאור חאיק, עו"ד | 16/05/2022 12:37

      סעיף 152 לחוק הגנת הדייר קובע כי שכירות בדירה או בבית עסק שחוק הגנת הדייר אינו חל עליה, ואין עמה אופציה להארכת התקופה מעבר ל-10 שנים, אינה טעונה רישום.

      כלומר, בשכירות מעל 10 שנים ישנה חובת רישום בטאבו.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

    • שכירות מעל 10 שנים
      אלפ | 16/05/2022 15:20

      מודה לתשובתך , ברשותך לא הבינותי במקרה שכל שנה נעשה הסכם שכירות חדש עם אותה הדירת שזה כבר מעל 10 שנים  האם חובה לרשום בטאבו ? ומה ההשלחות לכך בבוא היום?