למי פונים כאשר אמא שלי לא נוהגת בצורה תקינה

  • אמא שלי כבר לא מסוגלת לנהוג
    יקר | 12/05/2022 12:55

    למי פונים?

    היא מאוד מבוגרת ונוהגת לא יציב, מתבלבלת הרבה פעמים בנתיבים ובמחלפים וכמובן שזה רק עניין של זמן עד שהיא תעשה תאונה רצינית

    לפני יומיים פגעה ברכב של פקח חנייה...

    אשמח לעצות איך פונים למשרד הרישוי וגם כמובן האם זה יכול להיות אנונימי?

    • למי פונים כאשר אמא שלי לא נוהגת בצורה תקינה
      עו"ד חנה דוד | 19/05/2022 00:12

      שלום יקר

      אתה מתאר בהחלט סיטואציה מלחיצה וכל הכבוד על הדאגה שלך.

      משרד הרישוי יכול לקבל את הידע הזה מכל מיני גורמים : משטרה / רופא וכולי.

      אני הייתי ממליצה לפנות לרופא של אמא ,להסביר את הסיטואציה  ולבקש ממנו ולעזור לך לטובת

      בריאות הציבןר (מאחר אתה לא רוצה "להלשין" )

      אגב יכול להיות שאם הרופא ידבר איתה , היא תפסיק לנהוג על דעת עצמה.

      שיהיה בהצלחה!

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, ירושלים.
      טלפון: 050-4708166 ; מייל: hanny5462@gmail.com