הבהרה

  • מה כולל הוצאות ושכר טירחה
    נתן | 10/05/2022 08:34

    בפסק דין נכתב "אני מחייבת את הנתבע בהוצאות ושכ"ט עו"ד בסך של 30,000 ש"ח בצירוף הפרשי ריבית והצמדה מיום מצאת פסק הדין ועד לתשלום המלא בפועל".

    השאלות

    1. האם מדובר בסכום כולל ?

    2. נפתח תיק הוצל"פ וכללו בו בנוסף ל 30,000 ש"ח גם אגרות משפט (11,000 ש"ח) - האם זה נכון ?

    3. האם צריך "אישור" של ביהמ"ש / של ההוצאה לפועל להוסיף את האגרה ?

    תודה רבה

    נתן

    • הבהרה
      נתן | 10/05/2022 09:16

      שכחתי לציין (אינני יודע אם יש לכך משמעות) שפסק הדין ניתן בשנת 2015 .

    • סכום פסק הדין לביצוע בהוצאה לפועל
      עו"ד משה שרגא | 12/05/2022 16:51

      יש לראות את פסק הדין ואת דף הפרוט הכספי מהוצל"פ.

      בהוצל"פ מתווספים שכ"ט ואגרות נוספות ללא קשר לבימ"ש.

      בברכה,

      משה שרגא, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל ופורום עורכי דין

      דרך מנחם בגין 65, ת"א
      טל': 077-5412650; מייל: ms@praklit.info