נהיגה בשכרות ותקיפת שוטר

  • נהיגה בשיכרות
    אבירם | 08/05/2022 16:05

    היי, ביום חמישי משטרה עצרה אותי נוהג בשיכרות, שיצאתי מהאוטו שאלתי את השוטר למה הוא מתייחס אליי כאילו אני רוצח, והוא ענה לי שאני כמו כל הרוצחים,וכנראה בגלל השתייה איבדתי קצת עשתונות מהמשפט שהוא אמר לי והתקרבתי אליו, והוא טוען שבמצלמה רואים שתפסתי לו את היד (אפילו שריטה קטנה אין עליו)  אני מודה התנהגתי כמטומטם גם בגלל שנהגתי ככה וגם בגלל שאיבדתי עשתונות מול השוטר וסוג של תפיסה ביד, הוא קרא לזה אלימות על שוטר. כרגע שללו לי את הרישיון למשך 30 יום ויש לי משפט ביולי. אין לי עבר פלילי, אין לי דוחות במשטרה, השוטר גם בעצמו היה מופתע שהתיק שלי לבן כשלג בן 36 שעשה טעות לצערי שהתחרטתי עליה גם בפניו וגם בפני הקצין שעשה לי שימוע. וגם הקצין ראה שאני 180 מעלות מהסרטון של השוטר ובאמת טעיתי, כולנו טועים בחיים. אני כבר כמה ימים בתסביכים עמוקים, האם במשפט ביולי בבית המשפט לתעבורה יכולים להחליט שאכנס לכלא בגלל תקיפת שוטר?( באמת רק החזקתי לו את היד ומיד שיחררתי) בחיים שלי לא הלכתי מכות, בחיים שלי לא הסתבכתי בכלום, באמת טעיתי. מפחד שבגלל זה יכניסו אותי לכלא.

    • נהיגה בשכרות ותקיפת שוטר
      עו"ד חנה דוד | 08/05/2022 18:15

      שלום אבירם!

      מה שלומך? אני מבינה לליבך. קורה שאנחנו עושים טעויות , בטח במצב של שכרות.

      מדובר בתיק מורכב, ואכן עמדת המשטרה היא בדרך כלל למאסר בתיקים כאלו. יחד עם זאת, אני יכולה לעודד אותך שבהחלט ניתן לעזור לך, אם תעשה את הדברים נכון.

      ממליצה לך בחום לפנות לעו"ד מומחה בתחום, גם כדי שתוכל קצת להירגע כי הלחץ מובן. מניסיוני בתור שוטרת לשעבר , מפעילת ינשוף חוקרת ותובעת - ניתן בהחלט להגיע להישגים ולהימנע ממאסר בפועל.

      כאן לשאלות נוספות ( מוזמן לשלוח את כתב האישום בוואטסאפ ונדע מה הסעיפים המדויקים)

      בברכת ערב נעים

      בברכה,

      חנה דוד, עו"ד
      מנהלת פורום דיני תעבורה

      בית הדפוס 12, בית השנהב, אגף B,  ירושלים.
      טלפון: 050-4708166 ; מייל: hanny5462@gmail.com

      • תודה על המענה
        אבירם | 08/05/2022 21:46

        ככ הייתי לחוץ מהתגובה שלך שממש הלכתי למשטרה לדבר עם השוטר (שכבר באותו בוקר ביקשתי ממנו סליחה) אז הוא אומר לי לא לדאוג שהוא הבין מי אני ושנפתח לי תיק רק מבחינה תעבורתית, ולא על תקיפת שוטר. תודה לך