ויתור על הבית כנגד ביטול תשלומי מזונות

  • לקבל חזרה
    רועי | 03/05/2022 00:16

    שלום איך אני יכול לקבל את הדירה שלי חזרה שעלתה לי 2.8 מיליון  שאני קניתי   אבל האישה  בגלל תביעות מזונות ועוד  מלחמת עולם איתה  לא נשואים יש 5 ילדים     כמו אידיוט חתמתי בבית משפט  שהיא יכולה לקבל את הבית בתמורה לביטול מזונות ולכל עזרה אפשרית   שפועל אני גם  עוזר קונה דברים וזה!!   היא לא מדברת איתי  החליפה מספר  לא  רוצה לענות לי    היא אומרת לי  אין לך סיכוי לקבל את הבית אחרי שחתמתי בבית משפט  יש מה לעשות  או  שזה אבוד ולהמשיך הלאה??היא אומרת אין לה לאן ללכת  עם ילדים ,

    • ויתור על הבית כנגד ביטול תשלומי מזונות
      עו"ד אורית אוחנה | 10/05/2022 12:41

      שלום רועי,

      הסיפור שלך מורכב מדי בשביל לתת לך תשובה בפורום. לא ברור מה בדיוק הוסכם בבית המשפט ועל כן איני יכולה להשיב. אני מציעה לך להתייעץ עם עו"ד לדיני משפחה ולהציג בפניו את כל החומר המשפטי.

      בברכה,

      אורית אוחנה, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      רחוב ארז 18, הסוללים
      טלפון: 077-4325319 ; מייל: oritohana.law@gmail.com