תביעה של קבלן

  • תביעה של קבלן
    שחר | 01/05/2022 16:45

    שלום,

    צמוד למגרשנו קיים מגרש ציבורי שבנו עליו מבנה ציבור. במהלך עבודות הבניה טרקטור שהיה בשטח פדע בגדר המוסדית שלנו, עיקם ושבר אותה.

    הפרויקט הימוט הפיקוח מועצה.

    האם ניתן לתבוע את הקבלן שאינו מעוניין בהחלפת הגדר? נעשה ניסיון לסדר את הקיים, עי ריתוכים שונים ומכוערים ותיקונים שאינם מתקבלים עלינו. הגדר הייתה חדשה לפני התחלת העבודות.

    תודה רבה