המועד להגשת כתב תשובה בערעור

  • סעיף לתקנות
    אבי | 27/04/2022 19:51

    שלום רב, הוגש ערעור על פס"ד של מחוזי ב"ש, כספי, בבית המשפט העליון, אני המשיבה. לפני כחודש נקבע מועד לדיון ב-09.2022, תוך החלטה "על נוסח התשובה, היקפה ומועד הגשתה יחולו תקנות 140 (א)(1) ו 140- (א)(2) לתקנות." בתקנות הנ"ל לא פורט מועד האחרון להגשת טיעונים.

    השאלה היא האם אני אמורה להגיש טיעונים תוך 60 יום לפי ס' 137(ב) לתקנות מיום הגשת ערעור או שאני אמורה להמתין עד לבירורים בדיון בחודש ספטמבר? תודה רבה

    • המועד להגשת כתב תשובה בערעור
      עו"ד אלי מור | 11/05/2022 17:36

      שלום רב

      תקנה 140. (א) לתקנות החדשות קובעת כי: "הורה בית המשפט על הגשת תשובה בכתב לערעור, יחולו הוראות אלה:

      (1) התשובה תוגש בתוך שישים ימים מעת המצאת ההחלטה או במועד אחר שהורה עליו בית המשפט והיא לא תעלה על שישה עמודים, אם הוגשה לבית משפט השלום, על תשעה עמודים, אם הוגשה לבית המשפט המחוזי, ועל שנים עשר עמודים, אם הוגשה לבית המשפט העליון, והכול לא כולל הכותרת"

      בהצלחה

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il