תשלומים לקופת חדלפ

  • החזרי מס הכנסה כחלק מהסדר תשלומים בתיק פש"ר
    נתי | 26/04/2022 17:02

    שלום,

    האם סכומי החזרי המס שנכנסים כל שנה הינם חלק מהסכום הכללי שקבע בית המשפט בצו התשלומים?

    כלומר בדוגמא מספרית, הבית משפט קבע שיש להוסיף לקופה שבא היו 50,000 שח (שמתוכם היה החזר מס מסוים) סכום של 200,000 שח ב-60 תשלומים. אם בתקופה זו נכנס סכום מהחזר מס, האם הוא מתקזז עם הצו?

    תודה מראש

    • תשלומים לקופת חדלפ
      עו"ד משה שרגא | 12/05/2022 17:02

      לכאורה נראה שנחשב כחלק מההסדר אא"כ יש החרגה של סכומים אלו בהחלטה.

      בברכה,

      משה שרגא, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל ופורום עורכי דין

      דרך מנחם בגין 65, ת"א
      טל': 077-5412650; מייל: ms@praklit.info