מגן דוד אדום

  • זכויות יוצרים
    זכויות יוצרים סמל ארגון | 25/04/2022 20:04

    שאלה - זכויות יוצרים לסמל ארגון מגן דוד אדום

    מעוניינים להשתמש בסמל מגן הדוד הצבוע בצבע אדום ברקעים שונים למטרת שירותיים עסקיים (מכירת סיכות)

    השימוש אינו כולל כיתוב כזה או אחר אלא רק את הסמל

    מכיוון ולסמל מגן דוד אין זכויות יוצרים והוא סמל היסטורי רצינו לדעת האם אנו עוברים על חוק זכויות יוצרים/קניין רוחני והאם ניתן להשתמש בסמל זה

    בתודה מראש ובבקשה לתשובה מפורטת :)

    • מגן דוד אדום
      עו"ד אפי אהרונוב | 01/05/2022 15:14

      שלום רב,

      קיימים מספר סימני מסחר רשומים של מד"א הכוללים את סמל מגן דוד אדום, כך שהנחת המוצא שלך שגויה. על מנת לבחון אם ומה ניתן לעשות בהינתן קיומם של סימני מסחר יהיה עליכם לפנות ליעוץ משפטי פרטני על בסיס בחינת ההיבטים העובדתיים והמשפטיים הרלוונטיים.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      מגדל בר כוכבא, מתחם העסקים BBBC, רח' בר כוכבא 4, קומה 4, בני ברק
      טל':077-9620231; מייל: info@ea-law.co.il