עתירה לבגצ - כדאיות

  • שלום יש לי קנס שנוצר לפני פשיטת רגל, במרכז לגביית
    אבנר | 25/04/2022 17:22

    שלום יש לי קנס שנוצר לפני פשיטת רגל, במרכז לגביית קנסות, ובפשיטת רגל התקשרי אליהם בשיחה מוקלטת שיש לי והם הבטיחו לי שהם יסירו את הריבית ויקפיאו הליכים עד שאני יסיים הליכי פשיטת רגל, הם שיקרו! הריבית המשיכה לתפוח! כרגיל! ועכשיו שאני פונה אליהם הם טוענים שאין להם יכולת לגעת בזה ואני צריך לפנות לבית משפט! ובית משפט השלום שהטיל את הקנס אומר לי לפנות אליהם! אני רוצה להגיש עתירה לבגץ! אשמח לעזרה בנושא אם אתם מטפלים במקרים כאלו, תודה

    • עתירה לבגצ - כדאיות
      עו"ד משה שרגא | 12/05/2022 17:04

      מבלי לקחת בחשבון את הסיכוי הקלוש, רק האגרה תעלה לך יותר מהקנס.

      בברכה,

      משה שרגא, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל ופורום עורכי דין

      דרך מנחם בגין 65, ת"א
      טל': 077-5412650; מייל: ms@praklit.info