2 דירות בפינוי- בינוי

  • פטור מס
    אלכס | 25/04/2022 12:17

    אדם שיש לו 2 דירות בפרוייקט אחד של פינוי בינוי

    לא זכאי לפטור מס שבח במכירת הדירות ליזם?

    לא זכאי לפטור מס רכישה בקניית הדירות מהייזם בחזרה כשהפרוייקט מסתיים?

    אני שואל כדי לדעת מה המצב המשפטי, לפני שמנהל מו"מ עם הייזם על כך

    • 2 דירות בפינוי- בינוי
      עו"ד הדר פינק טבת | 11/05/2022 20:05

      שלום, אלכס

      לאחרונה, יחסית, נקבע במסגרת תיקון לחוק פינוי -בינוי, כי גם בגעלים של שתי דירות במתחם יוכלו ליהנות מהפטור שלניתן במסגרת עסקת פינוי-בינוי, וזאת במטרה לעודד את היתכנות של עסקאות במתחמים כאלו לצאת לפועל.

      בברכה,

      הדר פינק טבת, עו"ד
      מנהלת פורום תמ"א 38
      מורד הזמיר 7, חיפה

      טלפון: 077-4049484 , מייל: Hadar@tevetlaw.com