הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

מצב מוכר - החמרת מצב

  • החמרת מצב
    דוד. | 25/04/2022 05:26

    שלום רב שבוע טוב..

    מוכר על כתף 1 אחוז צמיתות מ2010.

    יש לציין שלא היתה אירוע של פריקה או חבלה

    או דוח פציעה.אין... היו תלונות על כאביים בכתף בזמן הצבא בעקבות פעילות מאומצת פיזית כטבח..

    כיום ישנה החמרה והדרדרות במצב משמעותית..

    יש פה שאלה שנשאלת תמיד עלידי רופאים אורטופדים.. האם היתה פגיעה בכתף..בזמן השירות..

    איני יודע מה לענות .. כי לא היתה פגיעה או חבלה רשומהה כמו בדוח פציעה למשל

    אך מצד שני היות ש בשעתו משרד הביטחון הכיר בנזק בכתף הכיר ב1 אחוז .. לכן מבחינת משרד הביטחון הוכרה פגיעה/ נזק בכתף..  כך טוען אחד מעורכי דין שניסה להסביר לי..

    אז משו פה לו מובן לי..

    מצד אחד לא היתה חבלה ודוח פציעה

    מצד שני הוכר פגיעה בכתף עקב כאביים בכתף..

    לכן רופא שרוצה להבין את תמונת המצב ולרשום החמרה איני יודע מה לומר לו על איזה פגיעה מדוברת שהוכרה..

    אשמח להסבר..

    • מצב מוכר - החמרת מצב
      עו"ד רונן לפיד | 25/04/2022 22:29

      שלום דוד, אני לא רואה בעיה. יש פרוטוקול של וועדה קודמת. ככל שיש החמרה תגיש החמרת מצב.

      צריך לבדוק מה אתה תבעת? מה הגשת? והאם ההחמרה היא באותה כתף?

      ההכרה כפי שרשמת קיימת

      בברכה,

      רונן לפיד, עו"ד
      מנהל פורום נכי צה"ל ומשרד הביטחון

      טלפון: 04-6983391 ; מייל: lapidr66@gmail.com