פיצוי על נזקי רכוש רכב

  • טוטאל
    עדו | 21/04/2022 15:43

    רכב פגע ברכב שלי

    הרכב הלך טוטאלוס

    אין מחלוקת שהשני אשם ולא אני.

    הביטוח שלו נותן שווי שמאות לפי לוי יצחק- דוח השמאות המק3ובל על חברות הביטוח.

    הבעיה שהשמאות לא מביאה בחשבון :

    1 . שווי השוק של הרכב שיותר גבוה משווי שמאות לאור הביקוש שקיים לרכב כזה. גם השמאי כתב כך בדוח. אבל זה לא מקובל על חברת הביטוח.

    2. בדיוק החלפתי רכיבים רבים ברכב כמו מצבר , מציגים.

    3. בדיוק עשיתי טסט לשנה וזה חתיכת הוצאה שמתומחרת כשמוכרים את הרכב, (מעבר להחזר אגרת רישוי שקבלתי ממשרד התחבורה)

    4 האם ניתן לתבוע את הפוגע עצמו על הפרש זה?

    • פיצוי על נזקי רכוש רכב
      עו"ד תומר ששון | 11/05/2022 14:49

      חברת הביטוח של הרכב הפוגע והנהג עצמו הינה הכתובת לתביעה שכזו ולא הנהג עצמו לבד.

      כמובן שנטל ההוכחה במקרה זה עליך, ונראה שאת שווי השוק כמו גם הטסט לא תוכל לקבל במסגרת תביעה שכזו

      בברכה,

      תומר ששון, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      שלומציון המלכה 18, ירושלים
      טל': 050-7947421; מייל: tomer3630@gmail.com

      • אבל
        אבל | 11/05/2022 16:27

        אבל הביטוצ אומר שהוא מחוייב כלפי הלקוח שלו רק לפי לוי יצחק

        מי ישלם ההפרש?