שאלה בנוגע לדחיית מועד דיון

  • דחיית מועדת דיון
    יוסי | 19/04/2022 15:24

    שלום רב,

    נקבע לי דיון בתיק פלילי באותו מועד שבו יש לי דיון בתיק אזרחי אחר.

    האם יש פרוצדורה מיוחדת/טופס מיוחד שעלי להגיש יחד עם הבקשה לדחיית מועד דיון? האם בקשה שמוגשת לנט ומסבירה את הסיבות לדחייה מספיקה במקרה זה?

    בברכה ובתודה,

    יוסי

    • שאלה בנוגע לדחיית מועד דיון
      עו"ד אמיר מורשתי | 19/05/2022 13:02

      יוסי יקר, ככל והמועד בתיק הפלילי נקבע לאחר שנקבע לך דיון בתיק האזרחי אפשר להגיש בקשה לדחיית דיון בתיק הפלילי בטופס לשינוי מועד דיון ולציין שם את פרטי התיק האזרחי שבגינו מתבקשת הדחייה. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי