חברת הגז דורשת תשלומים מנופחים

  • חברת גז עם בקשה מוזרה
    אנונימי | 11/04/2022 23:04

    שלום,

    גרנו בדירה במשך כשנתיים. היו חיובים משתנים לאורך כל התקופה עקב צריכת הגז לפי מונה (גז כללי של כל הביניין). כשהתקשרנו לספק הגז כדי לשלם את החשבון האחרון ולהודיע על עזיבה, אמרו לי לשלוח צילום של המונה. לאחר מכן אמרו לי שיש פער גדול בין המונה הקיים למה שרשום אצלם ואני חייב להשלים את התשלום (מאות שקלים).

    הדבר הזה תקין והגיוני? כששאלתי את פשר העניין התחילו עם סיבות של "העובד לא נכנס לביניין שלך לבדוק", "כבר פיטרנו אותו" וכל מיני כאלה.

    בנוסף לזה מה שעוד קומם אותי ונשמע מוזר, זה שהם אמרו שאני צריך להגיע פיזית למשרד ולשלם מזומן כי "אי אפשר לשלם את זה באשראי", ועוד הציעו לי הנחה. מה גם שכשביקשתי שיראו לי הוכחה לחוב הם רצו שאגיע פיזית. שאמרתי שאני לא יכול ושישלחו לי בוואטספ הם פשוט לא ענו עד עכשיו (אחרי שהם אמרו לי שזה דחוף... פתאום לא דחוף להם לגבות את "החוב").

    לדעתי הספק גז הוא זכיין של חברה גדולה באזור כי בחשבונית מופיע גם השם שלו.כל החשבוניות שקיבלנו שולמו.

    השאלה מה עושים? עוזבים את זה ככה כל עוד הם לא דורשים ממני? כל הסיפור נשמע מאוד מאוד תמוהה ולא תקין, שעולות ממנו המון שאלות.

    תודה מראש!!

    • חברת הגז דורשת תשלומים מנופחים
      ליאור חאיק, עו"ד | 12/04/2022 10:33

      מדובר במקרה מובהק שבו צריך לבדוק את העובדות ולקבל תשובות ברורות ומפורטות מחברת הגז על התשלום אותו הם דורשים ממכם לשלם.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com