מענה

  • חופש ביטוי
    דוד | 10/04/2022 20:18

    אני נמצא בקבוצת וואטסאפ (יש 257 חברים בקבוצה=אוהדים של קבוצת כדורגל).

    כתבתי ששופטי הכדורגל מושחתים+שלא יתפלאו אם תהיה "טעות" נגדנו במשחק הקרוב נגד הקבוצה היריבה והשנואה.חבר בקבוצה שאל אותי מי ישלם לשופט כדי לקנות אותו? כתבתי את שם הבעלים של הקבוצה השנואה עם 3 נקודות.

    אחרי כמה דקות כתבתי בקבוצה שהבעלים של הקבוצה השנואה מכיר הרבה אנשים ולא צריך לשלם כי יש לו מספיק קשרים ויש גם מלא אוהדים ובעלי הון אחרים שיכולים לשלם והרבה

    התכוונתי שהבעלים של הקבוצה השנואה מסוגל לעשות את זה ולשחד אבל לא כתבתי שהבעלים נתן שוחד-מותר או אסור?

    תודה

    • מענה
      עו"ד אורי שורר | 10/04/2022 21:12

      דוד שלום,

      על פניו, דבריך יכולים להוות לשון הרע.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      דוד המלך 1, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il