השפעת מחיקת תביעה על ההליך המשפטי

  • מחיקת כתב תביעה
    ניסו | 10/04/2022 17:29

    תובע מבקש מבית המשפט למחוק את כתב התביעה אבל להשאיר על כנו סעיף אחרון שבו הוא דורש לחייב את הנתבע בסכום נקוב, השופטת במקרה זה מקבלת את הבקשה ופוסקת תשלום הוצאות, האם הליך משפטי זה תקין?? פרטים נוספים: ב 4 לחודש השופטת שלחה אלי בקשת תגובה בדואר רשום, חתמתי ב 12 לחודש על אישור מסירה, הגבתי מיידית ב 13 לחודש אבל השופטת כתבה פסק דין ב 12 לחודש בטרם שבדקה אם קיבלתי והגבתי.

    • השפעת מחיקת תביעה על ההליך המשפטי
      עו"ד אלי מור | 21/04/2022 09:06

      ניסו שלום רב

      השאלה אינה ברורה.

      אם כתב התביעה נמחק, כיצד נשאר סעיף ממנו?

      כדי להקים סעד בכתב תביעה, על התביעה לכלול את עילת התביעה, העובדות והסעדים הנתבעים. כך שלא ברור כיצד נמחקה התביעה ונשאר הסעד שביקש התובע.

      ככל שהתביעה נמחקה, כל הנובע ממנה נמחק יחד איתה.

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il