הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

לאישה שבעלה לוחץ עליה להיות פונדקאית כנגד רצונה

  • לחץ לפונדקאות
    שרית | 10/04/2022 16:02

    בעלי לוחץ עלי מאוד לעשות פונדקאות – אני חוששת, איך אצליח להתחמק מזה מבלי שאפגע בשלום הבית שלי?

    • לאישה שבעלה לוחץ עליה להיות פונדקאית כנגד רצונה

      שרית יקרה,

      האמת - לשאלה כזו לא ציפיתי ולא ייתכן שתשתתפי בהליך פונדקאות בניגוד לרצונך!

      יחד עם זאת אני בהחלט מבינה אותך ואת רצונך  לשמור על שלום בית - אך יתכן שעליך להתייעץ כאן בפורום עם מומחים לדיני משפחה.

      נחזור לשאלתך: טרם החתימה על הסכם הפונדקאות בפני הועדה לאישור הסכמים של משרד הבריאות עליך לקיים מפגש ואבחון אצל פסיכולוג וכן שיחת יעוץ אצל עורך דין מומחה בתחום.

      אין לי ספק שאם תעדכני את הפסיכולוג בכך הרי שהוא יציין זאת באבחון שלו שיגיע לוועדה ותיפסלי מלשמש פונדקאית. כך גם אם תאמרי זאת לעורכת הדין שאמורה לתת לך יעוץ משפטי. הבעיה היחידה היא שאת שכרם של הפסיכולוג ועוה"ד משלמים ההורים ועלול להיגרם להם נזק כלכלי ואיבוד זמן יקר.

      שיהיה לך בהצלחה ואם את זקוקה לסיוע אני כאן.

      חג שמח

      בברכה,

      מיכל פנקל, עו"ד
      מנהלת פורום פונדקאות

      מנחם בגין 132, תל אביב (מגדלי עזריאלי)
      טלפון: 054-5671303 ; מייל: law@fenakel.com