הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

בקשת הפונדקאית להחליף את הרופא כי אינו מתייחס אליה

  • ביקורת אצל רופא
    תמר | 10/04/2022 16:01

    היינו בביקורת אצל הרופא והוא בכלל לא התייחס לפונדקאית שלנו וממש "דיבר מעל לראש שלה" ולאחר מכן בבדיקה שערך לה הוא מאוד הכאיב לה ולא הפסיק למרות שהיא ביקשה ממנו להפסיק. היא יצאה בוכה מהמרפאה ואינה מוכנה בשום אופן לחזור אליו – מה ניתן לעשות? איך לשכנע אותה?

    • בקשת הפונדקאית להחליף את הרופא כי אינו מתייחס אליה

      תמר שלום,

      הרגישות שלך למצוקתה של הפונדקאית - ראויה לציון.

      אכן ישנם רופאים שמדברים "מעל לראש" של הפונדקאיות. זה לא ראוי ויש להעמידם במקומם מיד בפעם הראשונה שזה קורה.

      לעניין הספציפי - בהסכם שלכם לנשיאת עוברים צריכה להיות התייחסות למקרה שבו הפונדקאית מבקשת להחליף את הרופא ולחילופין להתייעץ עם רופא מטעמה - בדקי את ההסכם ואני בטוחה שתמצאו פתרון.

      עצת חינם: זרמו עם הפונדקאית. רופאים יש הרבה, פונדקאית - אחת. זה ייתן לה תחושה טובה שאתם איתה.

      שיהיה בהמון הצלחה

      חג שמח

      .

      אשמח לעמוד לראשותם ובהצלחה

      חג שמח

      בברכה,

      מיכל פנקל, עו"ד
      מנהלת פורום פונדקאות

      מנחם בגין 132, תל אביב (מגדלי עזריאלי)
      טלפון: 054-5671303 ; מייל: law@fenakel.com