כניסה להליך פשיטת רגל

  • התחלה של הליך פשיטת רגל
    א | 07/04/2022 23:50

    שלום,

    הגעתי למצב שבו ההוצאות שלי הרבה יותר גדולות מההכנסות(הלוואת,כרטיסי אשראי,מינוס)

    אני לא מצליחה לצאת מהמינוס ולא חושבת שאצליח להמשיך לעמוד בהחזרים,אני חושבת להתחיל הליך של פשיטת רגל.

    רציתי לדעת אם אני עושה זאת דרך הבנק או צריכה לפנות למקום אחר והאם הליך זה ימנע ממני לגעת במשכורת

    • כניסה להליך פשיטת רגל
      עו"ד עומר נירהוד | 08/04/2022 08:38

      בוקר טוב,

      יש הסבר מפורט באתר "כל זכות" - ובאתרים נוספים באינטרנט.

      מוזמנת להתקשר ביום א' (אני בדיונים אז נסי לתפוס אותי בין), ואסביר לך טלפונית

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
      טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il