חתימה על הסכם ממון לדרישת החם

  • הסכם ממון
    עדי | 26/03/2022 16:53

    צריכה עצה , נשואים פלוס 3 - 10 שנים. לפני תשע שנים אבא של בעלי קנה לנו דירה אבל ביקש בהתניה שאחתום על הסכם ממון, שלי אין יכולת לבקש בעלות על הדירה. אני ממש לא הסכמתי, היינו נשואים טריים ולבסוף בעלי ביקש מאבא שלו לרדת מהנושא אז אביו קנה לנו את הדירה והיא על שמו...

    עכשיו חמי רוצה לעבור דירה ובשביל שזה יקרה מבחינה בירוקרטית הדירה צריכה לעבור להיות על שם בעלי, שלמעשה חמי לא רוצה שהבית הזה איכשהו יהיה בבעלותי או חצי מזה ומבקש שאחתום על הסכם ממון. בעלי טוען שאנחנו צריכים לעשות את זה למענו כי הוא עזר לנו המון ואני באמת מעריכה את זה אבל גם מפחדת על המקום שלי במידה ונתגרש אי פעם. יש מלא הפתעות בחיים!

    אם אחתום בתנאים שלי? טיפחתי את הבית הזה והשקעתי בו נשמה וכסף... אשמח לתובנות וטיפים ??

    • חתימה על הסכם ממון לדרישת החם
      ליאור חאיק, עו"ד | 30/03/2022 19:03

      היי עדי

      מדובר בנושא מורכב שמצריך מתן ייעוץ משפטי פרטני בהתאם לנסיבות.

      יש דרך משפטית להגן על הזכויות שלך או לכל הפחות על ההשקעה שלך בדירה בעשר השנים האחרונות

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com