שטר חוב

  • שטר חוב
    רוני | 24/03/2022 14:21

    שלום

    השכרתי נכס. השוכר הפר את החוזה.

    יש לי מספר שקים שחוללו ויש לי גם 2 שטרי חוב שלו, בהם כתוב שהוא ישלם את הסכום הקבוע בשטר מיד עם דרישה ראשונה.

    האם אפשר להגיש את שטרי החוב לביצוע בהוצאה לפועל למרות שלא פניתי אליו קודם?

    כי בפועל הוא לא לוקח דואר שנשלח אליו, כמעט ולא ניתן למצוא אותו בבית לצורך מסירה, לא עונה לשיחות טלפון וכו' וכו'.

    תודה

    • שטר חוב
      עו"ד אורן ליטוין | 28/03/2022 10:11

      חסרים פרטים בשאלתך.

      האם השוכר עדיין נמצא במושכר?!

      לשאלתך ניתן להפעיל שטר חוב אולם תשומת לבך כי שטר החוב כפוף להסכם השכירות.

      בהצלחה.

      בברכה,

      אורן ליטוין, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      רחוב הסיבים 49, פתח תקווה
      טלפון: 03-6356199 ; מייל: oren@litvin-law.com

      • תודה. לא, הוא פינה.
        רוני | 28/03/2022 15:26

        כל השקים חזרו.

        האם במצב זה אפשר להגיש לביצוע 2 שטרי חוב למרות שלא הוגשו לו קודם לפירעון?