מדידת חלקה

  • זמון מודד מוסמך למפה מצבית טופוגרפית לפי בקשת רמ י
    יוסיי | 23/03/2022 09:06

    שלום גרים בבית צמוד קרקע דו מישפחתי  עם שכן רוצים ל הזמין מודד לצורך המדידה ידרש  לעבוד גם בשטח שלה  לציין אותה חלקה תת חלקה   מה עושים במידה והשכן מסרב לשיתוף פעולה איתנו ומפריע              להמשך המדידהשהומנה ומשולמת על ידי  מה עושים

    • מדידת חלקה
      עו"ד ציפי מרגלית | 05/04/2022 18:56

      יוסי שלום,

      במידה ונדרשת מדידה גם של השכן נדרש שתוף פעולה מצדו. לא מכירה דרך לאכוף עליו. ייתכן ולרמ"י יש אפשרות אכיפה, אך סוגיית סמכויות רמ"י אינן בתחום מומחיותי.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il