הנחה בארנונה משפחה שכולה

  • הנחה בארנונה משפחה שכולה
    הורה שכול ונכה צהל | 13/03/2022 14:46

    שלום,

    אני אב שכול, גר בדירה שכורה עם בת זוג נוכחית.

    ביקשתי הנחה בארנונה המגיעה לי עפ חוק. וביקשו שאצהיר עם מי אני גר. למיטב הבנתי עד 4 נפשות יש זכאות ל70 מטר ומעל עד 90 מטר. לפיכך הצהרתי כי זו האמת שאני גר עם בת זוגי.

    בעירייה טענו שמאחר ואני לא נשוי או ידוע בציבור בת זוגי שגרה עמי לא זכאית להנחה ולכן הם רואים בה דירת שותפים ושוללים ממני את ההנחה המגיעה לי במלואה ורק חצי דירה תקבל הנחה של 66%. כלומר על 50 מטר בערך.

    הדבר אינו נשמע סביר.

    שכן חוזה השכירות רשום על שמנו.

    בכל יום אפשר להיפרד ואז מה?

    אם לדוגמא היה לי מטפל/ת סיעודי צמוד/ה גם אז היו שוללים ממני את ההנחה המלאה שמגיעה לי?

    אודה להבהרה וסיוע.