חקירת קטין וגיוס לצה"ל

  • חקירת קטין באזהרה
    אנונימי | 09/03/2022 22:57

    תלמיד כיתה י"ב, בן 17.5, נחקר במשטרה לפני כחודש באזהרה על שימוש בסמים - דבר שלא היה ולא נברא. בוצע חיפוש  סמים בבית על ידי המשטרה, עם צו שופט, ולא נמצא דבר. הטלפון של  הילד עדיין בבדיקת המשטרה. התיק עדיין בחקירה ולדברי המשטרה  ייקח זמן עד לסיום החקירה. האם מצב זה עלול לעכב או למנוע גיוס לצהל ?

    • חקירת קטין וגיוס לצה"ל
      עו"ד עדי בוקר | 12/03/2022 11:52

      שלום רב,

      אכן, במקרים מסויימים יתכן שגיוסו ו/או שיבוצו של מלש"ב לצה"ל תפגע ו/או תדחה בשל קיומה של חקירה משטרתית בעניינו.

      יש לבחון את נסיבות המקרה והחשדות בגינן נחקר כמו גם לפעול באמצעות עו"ד פלילי על מנת לקדם מוקדם ככל הניתן את סגירת התיק ואת החזרת מכשיר הסלולר לרשות החשוד.

      שבת שלום וגיוס נעים.

      בברכה,

      עדי בוקר, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      רחוב הרצל 163, רחובות
      טלפון: 050-5766622 ; מייל: bokerlawoffice@gmail.com