חניית נכים בשטח פריקה וטעינה

  • חניית נכה בחניית פריקה וטעינה
    ספיר ל | 08/03/2022 09:07

    שלום, החניתי את רכבי בעל תו נכה בחנייה המיועדת לפריקה וטעינה בסביבות 11 בצהריים לפרק זמן של כחצי שעה קיבלתי דוח חנייה מחיפושים באינטרנט - לא מובן מה החוק הסופי בנושא הזה, אשמח לעזרתכם האם יש לי עילה לביטוח דוח החנייה, תודה רבה

    • חניית נכים בשטח פריקה וטעינה
      יעקבי | 13/03/2022 22:11

      שלום ספיר,

      ראי חוק חניה לנכים (תיקון מס' 6) התשע"ז 2017:

      חניה לנכים בשטח פריקה וטעינה

      4ג. רשות תימרור מקומית תסמן מקומות חניה לכלי רכב הנושאים תג נכה, בשטח פריקה וטעינה, במועדים שאינם מיועדים לפריקה ולטעינה, ובלבד ששטח הפריקה והטעינה אינו נתיב נסיעה; מספר מקומות החניה שיסומנו כאמור יהיה לפי הגבוה מבין אלה:

      (1) מקום חניה אחד;

      (2) מספר מקומות החניה שניתן לכלול במחצית משטח הפריקה והטעינה.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע