טופס 4

  • קבלן לא מעביר טופס 4
    מורן | 07/03/2022 18:32

    ביני לבין הקבלן קיים סכסוך כספי. הקבלן טוען שלא יעביר אלינו את המסמכים לטופס 4 / לא יעביר לוועדה עד להעברת הכסף אליו. האם הקבלן יכול לעשות את זה ? האם בית משפט יכול להכריח קבלן להעביר ללקוח את כל הטפסים הרלוונטים לטופס 4 ?

    • טופס 4
      עו"ד ציפי מרגלית | 05/04/2022 18:29

      מורן שלום,

      את מתארת כאן סכסוך אזרחי בינכם לבין הקבלן אשר אינו נוגע לועדה המקומית. אין לי אפשרות לצפות החלטה של בית משפט במקרה הספציפי שלכם לפי הפרטים שמסרת.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il