החזקה שלא לצריכה עצמית- קנאביס רפואי

  • קנאביס רפואי
    ערן | 06/03/2022 15:25

    נתפסתי עם 30 גר קנאביס רפואי.

    רציתי לדעת מה אומר החוק בקשר לזה? האם אני צפוי לעמוד לדין? האם זה שהחזקתי קנאביס רפואי ולא קנאביס רגיל מחמיר את העבירה?

    • החזקה שלא לצריכה עצמית- קנאביס רפואי
      עו"ד עדי בוקר | 06/03/2022 20:41

      שלום ערן,

      החזקת 30 גר' קנאביס היא בגדר החזקת סם שלא לצריכה עצמית (חזקת כמות) ודורשת טיפול מקצועי ע"י עורך דין בתחום הפלילי ויתכן כי יוגש כנגדך מכתב יידוע (שימוע) וכתב אישום.

      כעקרון החוק אינו מאבחן בין סוגי הקנאביס השונים אך במקביל המערכות מנהלות מאבק בסחר של קנאביס רפואי מטעמים ברורים.

      המשך שבוע נפלא.

      בברכה,

      עדי בוקר, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      רחוב הרצל 163, רחובות
      טלפון: 050-5766622 ; מייל: bokerlawoffice@gmail.com