התנגדות

  • קיום צוואה
    קיום צוואה | 06/03/2022 09:05

    שלום, אבי נפטר לפני 4 חודשים והשאיר צוואה (מקור) אצל אחי. קיבלתי מאחי העתק.
    השאלה- אני מעוניינת להגיש התנגדות לצוואה אך בשלב זה אחי אינו מעוניין להגיש את הצוואה לקיום לרשם הירושות. כיצד והאם ניתן להגיש את הצוואה לקיום תוך כדי התנגדות לחלק מהסעיפים?

    תודה.

    • התנגדות
      עו"ד יוסף גביזון | 16/03/2022 10:53

      שלום רב,

      טרם הגשת הצוואה לקיום לא ניתן להגיש התנגדות לצוואה.

      ניתן להגיש צו ירושה על פי דין, דבר אשר יצריך את האח להגיש את הצוואה לקיום ואז תוכלי להגיש התנגדות.

      בהצלחה

      בברכה,

      יוסף גביזון, עו"ד
      מנהל פורום צוואות וירושות

      "בית גביזון", רחוב ח.נ. ביאליק 2, רמלה
      טלפון: 08-9247005 ; מייל: advgabizon@gmail.com