ביטול הסכם לקבלת שירותי קייטרינג

  • ביטול שירות קייטרינג
    שמחה | 04/03/2022 16:02

    היי שלום

    לפני מספר שבועות, אני וחתני הגענו לטעימות אצל חברת קייטרינג, שילמנו מקדמה, קיבלנו מסמך מסכם בכתב על מה שנאמר אבל לא חתמנו עליו. זה לא היה חוזה פורמלי אלא סיכום עיניים שהופיע מתחת לקבלה על תשלום המקדה

    הבנתי מהר מאוד שהוא רוצה לעקוץ התחיל להוסיף כסף על שעות נוספות מלצרים, רצה להביא אותם משעה 13.. הרבה לפני האירוע רצה פתאום להוסיף כסף על פלטות חימום, וכל דבר קטן הוסיף הוסיף לכן החלטנו ללכת לקייטרינג אחר..

    חודש לפני החתונה ביקשנו לבטל ולקבל החזר מקדמה, הקייטרינג מסרב להחזיר לנו את הכסף אבל עדיין בכלל לא התחיל לעבוד על השירות של הכנה של הדברים כי הודיענו לו חודש לפני.

    האם אפשר לתבוע ולקבל החזר או שמה מותר לו לסרב להחזיר גם אם לא חתמנו חוזה  (קיבלנו רק קבלה על תשלום מקדמה וסיכום דברים לא חתום) וולא קיבלנו שירות?

    תודה רבה על התגובה

    • ביטול הסכם לקבלת שירותי קייטרינג
      ליאור חאיק, עו"ד | 06/03/2022 09:45

      אמנם לא חתמתם על חוזה אבל שילמתם מקדמה כך שאפשר לטעון שנכרת חוזה

      אם סכום המקדמה איננו משמעותי לא הייתי מגיש תביעה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com