פיצוי בהליך הפלילי- תאונת דרכים

  • פיצוי נפגע עבירה
    עדו | 02/03/2022 21:14

    מה על לעשות כדי להיות זכאי לפיצוי נפגע עביר במסגרת פסד הדין בתיק הפלילי נגד הפוגע במשפט פלילי של נהג שפגע בי כהולך רגל?

    (בנפרד ומעבר לפיצוי בתביעת פלתד)

    • פיצוי בהליך הפלילי- תאונת דרכים
      עו"ד עדי בוקר | 06/03/2022 21:51

      עדו ערב טוב,

      ראשית אמליץ לפנות לעו"ד מתחום התעבורה ולא בפורום הפלילי.

      שנית אציין כי עליך לפנות לגורמי התביעה על מנת לבחון את האפשרות לזכאותך לפיצוי על אף שבדר"כ פיצוי בהליך הפלילי ניתן בתאונות קשות מאוד ו/או קטלניות ולא בכל תאונה עם נפגעים (ולכן הפלת"ד...).

      המשך שבוע נפלא.

      בברכה,

      עדי בוקר, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      רחוב הרצל 163, רחובות
      טלפון: 050-5766622 ; מייל: bokerlawoffice@gmail.com