סיכוי תביעה כנגד רשות ממשלתית

  • ביטול של פגישה
    רני | 28/02/2022 20:09

              מה הסיכויים לתבוע את משרד התחבורה על זה שפיספסתי ראיון עבודה בגללם (שהסיכוי

             שלי היה מצוין להתקבל ) כי מתי שחיכיתי לאוטובוס התקשרתי למוקד של התחבורה

              הציבורית הערתי משהו לנציג על השירות המגעיל שלהם והוא קילל אותי בחזרה ואיים

              עליי והשפיל אותי ומתי שהתקשרתי עוד פעם לשם אז הם צעקו עליי וסיננו אותי כל פעם

              שהתקשרתי וככה איחרתי לראיון בגלל שהאוטובוס דילג עליי והם לא רצו לראיין אותי

               ( העבודה ) ונגרם לי אכזבה וצער ענק

    • סיכוי תביעה כנגד רשות ממשלתית
      עו"ד אלי מור | 01/03/2022 17:37

      רני שלום רב

      שאלתך לא קשורה לפורום זה אך בכל מקרה לא חושב שיש עילה משפטית

      מציע שתפנה את הזמן שלך למצוא מקום עבודה טוב יותר

      בהצלחה

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il