תאונת דרכים - מה הפיצוי המגיע?

  • @ פיצוי תאונת דרכים לפני שנה
    שגיא | 18/02/2022 11:42

    היי

    באוגוסט 20 נכנסו ברכב שלנו במהירות, אשתי נהגה, והרכב אובדן להלכה. אשתי חטפה מכה די חזקה, היו כאבי גב ובעיקר טראומה ורעידות בגוף כמה שבועות.

    הביטוח הציע 1000, ואחרי שהבינו שאני הולך לעוד פרטי הציעו 2500 ולחתום על ויתור.

    התייעצנו עם עוד פרטי, אמר שידרוש לפחות 20 אם לא יותר כי ייתכן שהפגיעה תשפיע עוד שנה.

    אך אחרי כמעט שנה עצרנו אותו וביקשנו שיפסיק לטפל. וגם לא שילמנו לו.

    אשמח להדרכה\המלצה נכון להיום, שנה וחצי אחרי המקרה, אין נזק והכל בסדר היום.
    האם יש סכום פיצויים מקובל לדרוש מהביטוח היום? האם 2500 זה סכום סביר? האם יש התיישנות וכבר לא נוכל לדרוש כלום?

    • תאונת דרכים - מה הפיצוי המגיע?
      עו"ד ערן אלזם | 23/02/2022 10:24

      שגיא שלום,

      המלצה שלי, כמי שחי את התחום - בידי עוה"ד להשיג עבורך פיצוי גבוה מהפיצוי שתשיג באופן עצמאי לכן אני מציע שתאפשר לו להמשיך לטפל או תפנה לעו"ד אחר.

      מכל מקום, אין לי אפשרות להעריך את סכום הפיצוי ללא עיון בתיעוד הרפואי.

      בהצלחה!

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com