בקשה למתן החלטה בבקשה שהוגשה וטרם הוכרעה

  • איך מוסיפים טענה לבקשה שכבר הוגשה
    חני | 17/02/2022 16:53

    הגשתי בקשה לביהמש למשפחה, בדבר הוצאת מסמך מהמגשרת שחל עליו חיסיון מתגובת בעלי בהליך לקבלת צו הגנה שהגשתי כנגד בעלי, ואשר הסתיים בהחלטה.

    עתה נוכחתי ששכחתי לציין בבקשתי להוצאת המסמך, כי אני מבקשת זאת חרף שההליך הסתיים מפני שיש סכנה שבעלי ינקוט בהליכים וימשיך להשתמש במסמך גם בהם.

    שואלת האם כדאי ומקובל שאפנה לביהמש שוב בכדי לציין זאת? אם כן איך מבחינה טכנית לעשות זאת בתוספת לבקשתי מיום....? איך עושים זאת?

    תודה רבה

    • בקשה למתן החלטה בבקשה שהוגשה וטרם הוכרעה
      עו"ד אלי מור | 01/03/2022 17:25

      חני שלום רב

      תגישי שוב בקשה ותצייני שהיא בהמשך לבקשה שכבר הגשת וכי את מבקשת להוציא את המסמך ולתת החלטה בבקשתך.

      בהצלחה

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il