מחלוקת עם השכן בנוגע לנזילה ורטיבות

  • נזילה מהמרפסת של השכן
    מוטי | 17/02/2022 00:20

    השכן שמעליי בנה מרפסת בעבר.

    בסיום הבניה עשה הצפה ולא הייתה נזילה אך בכל זאת כעת יש לי נזילה. שאלתי מס' בעלי מקצוע כולל הביטוח משכנתא שהוא הביא (אך לא תיקן כי זה במרפסת)  ואמרו שהבעיה מהמרפסת.

    לדעתי הוא מתחמק בטענה שהנזילה מקיר מקיר חיצוני ושאוריד את הפרגולה וכו'.. לא מוכן להביא בעל מקצוע נוסף שיבדוק מהיכן הבעיה (ובטח שלא ממני).

    מה עושים כדי להסביר שהבעיה לא ממני? חברה של בדק בית? שרברב?

    מה עושים עם שכן שלא מעוניין לתקן נזילה בטענה שאני אשם?

    תודה רבה!

    • מחלוקת עם השכן בנוגע לנזילה ורטיבות
      עו"ד עדי רחמים | 30/03/2022 23:46

      שלום.

      ככל ומדובר בבניין משותף עומדת בפניך האפשרות לפנות למפקח על הבתים המשותפים שהינו הגורם הרלוונטי ליישוב הסכסוך בנושאים אלו.

      אמליץ לך לגבות טענותיך באסמכתאות ואף בדיקת מומחה על מנת להוכיח טענתך כי הרטיבות מדירת השכן.

      בכל מקרה כדאי לך להיוועץ עם עו״ד מומחה בתחום.

      בהצלחה.

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com