מחיקת הערת אזהרה בטאבו

  • ביטול הסכם הלוואה והערת אזהרה בטאבו
    יניב | 06/02/2022 12:40

    שלום רב

    אשתי ז"ל חתמה על הסכם הלוואה בשנת 2012 עם אדם פרטי ובמקביל חתמה בהסכמה על הערת אזהרה בטאבו להימנע מעשיית עיסקה על החלק שלה בדירה,עד כה אין לי מושג אם אשתי פרעה את ההלוואה , המלווה עד כה לא הגיש תביעה כביכול להחזר ההלוואה,האם אני יכול להגיש בקשה לבית המשפט לביטול הסכם ההלוואה עקב התיישנות ובמקביל לבטל את הערת האזהרה??

    בתודה מראש

    • מחיקת הערת אזהרה בטאבו
      ליאור חאיק, עו"ד | 06/02/2022 13:39

      היי יניב

      אפשר להגיש בקשה לסעד הצהרתי אבל תצטרך להוכיח שהחוב נפרע ושיש למחוק את ההערה.

      אפשרות נוספת היא למחוק את ההערה בהסכמה של המלווה ואז לא צריך לפנות לבית משפט.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • ביטול הסכם הלוואה והערת אזהרה בטאבו
        יניב | 09/02/2022 00:51

        תודה על המענה אך אין לי הוכחה שהחוב נפרע אשתי ז"ל לא יידעה אותי כלל.

        • מצד השני המלווה לא דורש את ההלוואה
          ליאור חאיק, עו"ד | 09/02/2022 10:57

          ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

          בברכה,

          ליאור חאיק, עו"ד
          מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

          לוי אשכול 31, רחובות
          טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com