מתי ניתן לתבוע את הרשות המקומית במקרה של פגיעה?

  • פגיעה במגרש כדורגל
    תקוה | 02/02/2022 16:48

    לפני מספר שבועות בני נפל במגרש כדורגל ונפצע , תוך כדי משחק. הוא קרע רצועה בברך  . לא היה שם מפגע כלשהו . המגרש שייך למועצה מקומית . האם הוא יכול לתבוע את המועצה ,? כבר שבועיים הוא לא  עובד וסובל מכאבים חזקים .

    • מתי ניתן לתבוע את הרשות המקומית במקרה של פגיעה?
      עו"ד עדי רחמים | 05/02/2022 23:19

      שלום.

      ראשית אאחל החלמה מהירה לבנך.

      תביעה נגד הרשות המקומית שהיא בעלת המקרקעין בה נפל בנך מחייבת הוכחה של אחריות ורשלנות כדוגמת הצבת מפגע לדוג׳ בור בדשא, אבני מדרכה שבורות וכו.

      לפי הפרטים בשאלות לתך נראה כי נפילתו לא נגרמה כתוצאה מהיתקלות במפגע כלשהו ולכן סבורני שלא קמה עילת תביעה ברשלנות נגד הרשות המקומית בה ארעה הנפילה.

      יחד עם זאת, רצוי שבנך יבחן אפשרות לתבוע פוליסות פרטיות, ככל וערך ביטוח כדגןמת תאונות אישיות, אובדן כושר עבודה וכן זכאותו לגמלה במסגרת ענף נכות כללית.

      בהצלחה

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com