הארכת צו למניעת הטרדה מאיימת

  • שאלה דחופה, צו להגנה או מניעת הטרדה מאיימת
    גיתית | 28/01/2022 09:30

    אודה להסבר: להבנתי כשאשה רוצה הגנה מבעלה היא מבקשת צו הגנה למניעת אלימות במשפחה, וכשאשה רוצה להתגונן מפני אדם זר היא מבקשת צו מניעת הטרדה מאיימת.  אם אשה כן יכולה לבקש להוציא כנגד בעלה גם צו הגנה וגם צו מניעת הטרדה מאיימת מה ההבדל בין שני הצווים? אודה להסבר איך אין קשר בין שני הצווים?

    תודה רבה

    • הארכת צו למניעת הטרדה מאיימת
      בחורה | 27/03/2022 01:32

      הטרדה מאיימת, מספר שאלות.

      קיים צו הדדי בין 2 צדדים , צו ראשון היה 3 חודשים, לאחר מכן אחד הצדדים הגיש בקשה חדשה והצו חודש בתיק חדש באותו בית משפט לחצי שנה . סהכ 9 חודשים. בקרוב הצו יפוג שוב תוקף

      האם באפשרות אחד הצדדים להגיש בקשה להארכת הצו באותו תיק (שנסגר לאחר הצו האחרון) ללא קיום דיון בין הצדדים? 2 הצדדים מעוניינים בצו.

      שאלה שנייה. האם באפשרות אחד הצדדים להגיש בקשה להאכה/חידוש הצו בבית משפט בעיר אחרת מזה שהתקיימו בו הדיונים ב2 התיקים שבהם ניתנו 2 הצווים עד היום? כל אחד מהצדדים גר בקצה אחר של המדינה ועד היום צד 1 תמיד הקדים את השני בהגשת הבקשה ולכן הצד ה2 נאלץ לסוע לקצהו השני לצורך הדיונים.

      תודה מראש