אחוזי משרה

  • אחוזי משרה
    אוהד | 25/01/2022 00:11

    שלום,

    אני עובד במשרת סטודנט, בחוזה רשום שהיקף המשרה הוא 60% לצורך חישוב הבראה וכו׳ ותשלום לפי שעות עבודה בפועל.

    כרגע המעסיק אינו מספק לי מספיק מטלות כדי למלא את השעות עבודה שלי וגם אינו מוכן להשלים לי ל60% משרה. השעות הן ללא תיאום מראש ואין לדעת לכמה שעות יזדקק לי ואני מפסיד זמן וכסף. יש לי מה לעשות ?

    יש דרך להכריח אותו או לספק עבודה בהיקף 60% או לשלם בהיקף 60%?

    ואם תיאורטית יהיה שבוע שלא יזדקק לי כלל החוק לא מגו עליי כי לא רשום במוזה מספר שעות מינימלי?