בחירת מסלול זכויות

  • תביעת ביטוח
    דוד | 24/01/2022 22:27

    היי יש לי כמה שאלות באותו העניין .

    אני פרשתי משירות ביטחוני לפני חודשיים ועתיד להתחיל לקבל קצבת נכות, כמו כן לפני גילוי המחלה עשיתי ת.ד בעבודה ואני אחרי ועדה ממתין לתשובה ככל הנראה האחוזים יהיו מעל 20 ואצטרך לוותר על הקצבת נכות מעבודה בגלל שאי אפשר לקבל גם וגם .. השאלה שלי היא אם אני מוותר על על הנכות מעבודה (קרה לפני 3 וחצי שנים התעכבתי כי הייתי בתהליך מול משרד הביטחון שנדחה כמובן בבימש מחוזי) אני אוכל לתבוע את חברת הביטוח של העבודה בו מבוטח הרכב?(מדובר בת.ד עצמי) ואם כן האם יהיו קיזוזים מהסכום שיקבע למרות שאני לא מתכוון לקבל הקצבה על פגיעה בעבודה מביטוח לאומי?

    בנוסף לשאלה אם אני אחליט לקבל את הקצבה מנכות מעבודה ולוותר על הנכות כללית אוכל לקבל את התנאים וההנחות על אובדן 100 אחוז כושר עבודה בנכות כללית ? אשמח לתשובה מקווה שהצלחתי להסביר כמו שצריך

    • בחירת מסלול זכויות
      עו"ד ערן אלזם | 22/02/2022 23:54

      דוד שלום,

      שאלתך כוללת פרמטרים רבים שדורשים חשיבה והבנה מלאה של הנתונים.

      אין לי יכולת לקבל עבורך החלטות או להמליץ במסגרת הפורום והייתי ממליץ לך לפנות לעו"ד העוסק בתחום לבחינת המסלול הנכון עבורך, לאחר בחינת מלוא הנתונים.

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com