הטבות רמ"י לנכי צה"ל

  • פתור נכי צהל
    ליאור | 22/01/2022 13:01

    שלום רב אני נכה צהל עם 53 אחוז נכות אשמח לדעת האם יש לי  זכות לקבל קרקע ללא מכרז אין לי דירה או נכס על שמי כמו כן האם אפשר להגיש בקשה להצאה ועדיפות לקרקע לתחנת דלק תודה ובריאות לעונים.

    • הטבות רמ"י לנכי צה"ל
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 24/01/2022 18:53

      שלום ליאור,

      על פי אחוזי הנכות שלך אינך זכאי להקצאת קרקע בפטור ממכרז.

      לגבי תחנת דלק - יש לקבל המלצה מאגף השיקום במשרד הבטחון.

      ניתן למצוא פירוט נוסף בקישור הבא:

      https://land.gov.il/Pages/disabled.aspx

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com