מומחה נוסף

  • שכ"ט
    שאלת תם | 24/01/2022 09:57

    שלום, עו"ד שערך לנו את הסכם הממון הביא עו"ד אחר לשם ייעוץ בנושא מסוים שאין הוא בקיא בו. כעת עו"ד שהוא הביא לייעוץ דורש שכ"ט. מעולם לא היה בינינו לבינו הסכם או אף התקשרות עצמאית מולו. כמו כן, עו"ד לא ציינה בפנינו כי יחול תשלום נפרד. מה הדין?

    • מומחה נוסף
      צבי שמיר, עו"ד | 24/01/2022 10:00

      אם רופא מומחה אונקולוגי היה מבקש שתעברו גם יעוץ ממומחה אורולוגיה הייתם משלמים?
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com

      • האם הייתה ניתנת לי זכות הבחירה?
        שאלת תם | 24/01/2022 10:09

        במקרה כזה הייתה צריכה להינתן לי האופציה לבחור את אותו המומחה ולבדוק האם ביכולתי לממן גם את שכרו הלא כן? אין זו הייתה המלצה. אלא קביעת עובדה, הוא תיאם את השיחות והוא ניהל אותם וצירף את אותו עו"ד בטלפון. עדיין הדין זהה. למיטב ידיעתי כשעו"ד מתייעץ עם חברו בנושא שאין הוא בקיא בו הם סוגרים ביניהם על תשלום.

        • התייעצות
          צבי שמיר, עו"ד | 26/01/2022 12:43

          היה ראוי שיעדכן אותך מראש אבל את השירות קיבלת
          בברכה,

          צבי שמיר, עו"ד
          מנהל פורום הוצאה לפועל

          צה"ל 26, גן יבנה
          טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com

          • הוא קיבל שירות שלא ביקש
            שאול | 26/01/2022 18:54

            הוא קיבל שירות שנכפה עליו למעשה. הוא לא ידע שעליו לשלם בנפרד.

            התשובה שלך אפשרית אבל לא בהכרח היא נכונה. אני ממש לא משוכנע שעליו לשלם במקרה זה.