ביטוח כל הסיכונים לתכשיטים במקרה של מעבר דירה

  • ביטוח תכולה
    אייל | 21/01/2022 10:07

    ברשותי ביטוח תכולה + דירה חלק ממנו ביטוח לתכשיטים בכל הסיכונים.

    עברתי דירה אבל הפוליסה נשארה על הכתובת הישנה. האם עדיין הביטוח של כל הכיסונים עובד

    גם אם לא שיניתי כתובת?

    תודה

    • ביטוח כל הסיכונים לתכשיטים במקרה של מעבר דירה
      עו"ד גיל קראוס | 21/01/2022 11:47

      שלום רב,

      ראה את תשובתי לשאלה הדומה מטה. מדובר בשאלה לא פשוטה.

      אמנם מדובר בכל הסיכונים, אבל לדירה המבוטחת וברגע שיש שינוי כתובת חברת הביטוח יכולה כעיקרון  לטעון שהדירה כבר אינה מבוטחת ולכן גם הכיסוי לא חל. השאלה איך בית המשפט יכריע בעניין

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il