איזה גופים נחשפים לרישום פלילי/משטרתי

  • עבר פלילי
    ישראל | 17/01/2022 17:51

    יש לי רישומים פליליים ישנים מאוד. איך אדע האם מקום מסויים שאני רוצה להתקבל אליו יוכל לראות את התיקים האלה?

    • איזה גופים נחשפים לרישום פלילי/משטרתי
      עו"ד יניב זוסמן | 19/01/2022 17:27

      ישראל שלום,

      אני מניח ששאלתך מתייחסת לרישום משטרתי (חסר מידע אודות הרישומים עצמם, כמה ישנים הם, באיזה עבירות ועוד).

      מקום העבודה שאליו אתה מעוניין להתקבל, יראה את התיקים הללו אך ורק בהנחה שהוא אחד מאלה:

                (1) משטרת ישראל

                (2) שירות הביטחון הכללי רשאי למסור מידע לגופים המפורטים בתוספת הראשונה.

                (3) המשטרה הצבאית

                (4) מחלקת בטחון שדה של צבא-הגנה לישראל.

      שים לב כי אתה יכול להגיש בקשה למחיקת הרישום המשטרתי.

      בהצלחה

      בברכה,

      יניב זוסמן, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      רחוב שאול המלך 8, תל אביב, בית אמות המשפט, קומה 10
      טלפון: 052-5199949 ; מייל: info@yz-adv.co.il