כלוב הארנב הגיע שבור

  • תביעה עבור מוצר שבור שהגיע
    אינה שלמוב | 16/01/2022 19:45

    שלום רב,הזמנתי ב-3.01 כלוב לארנב דרך האינטרט, התקשרתי לוודא מתי זה יגיע,אמרו לי תוך 3 ימי עסקים, הכלוב הגיע שבור ב-9.01, ישר צילמתי להם ושלחתי תמונות,לא הגיבו,התקשרתי,אמרו שיחזרו אלי,לא חזרו,למחרת התקשרתי ואיימתי שאכתוב ביקורת באתר,ישר הנציגה אמרה ששולחים לי כלוב חדש שיגיע תוך 3 ימים, אחרי 3 ימים קיבלתי מהם משלוח... שקית חול לחתולים, התקשרתי עוד פעם לשם,פשוט אמרו ששליח התבלבל למרות שעל שקית חול רשומה כתובת שלי, אמרו שיחזרו אלי ואז פשוט הפסיקו לענות לי, התקשרתי מטלפון אחר,אמרתי להם שאם לא מגיע עד 14.01 לחודש כלוב,אני תובעת אותם על עוגמת נפש, היום 16 לחודש  לא דיברו איתי וכמובן שעדיין כלוב לא הגיע, אני רוצה לתבוע אותם על יחס מזלזל,על עוגמת נפש, וכמובן שיחזירו לי את הכסף.אודה לכם על תשובתכם.

    • כלוב הארנב הגיע שבור
      ליאור חאיק, עו"ד | 17/01/2022 10:05

      חוזים יש לכבד ולקיים.

      אפשר בהחלט להגיש תביעה קטנה לאור המתואר בשאלה. מדובר בהפרת חוזה שבצידה נזק.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com