הקבלן מנסה לתקן ולא מצליח

  • תיקונים חוזרים ונשנים בתקופת האחריות
    אילן | 14/01/2022 18:45

    קבלן שביצע איטום קירות ונתן אחריות שנתיים - אך הוא נאלץ להגיע שוב ושוב לתקן האיטום במקום ספציפי שבו כל פעם מתרחשת נזילה (קרי - הבעיה חוזרת שוב ושוב באותו מקום) - מה הדין לגבי תקופת האחריות?

    האם לאחר שנתיים הקבלן רוחץ בנקיון כפיו ופטור מאחריות גם אם הבעיה תתרחש שוב בתום תקופת האחריות?

    • הקבלן מנסה לתקן ולא מצליח
      ליאור חאיק, עו"ד | 15/01/2022 10:42

      שלום

      צריך לבדוק את תנאי האחריות

      באופן כללי התשובה היא לא. אם הקבלן לא ביצע עבודה טובה ופעל בניגוד להתחייבויותיו גם אם תקופת האחריות הסתיימה עדיין הוא אחראי לכך שביצע שירות קלוקל.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com