המחאות חוזרות

  • צקים משנת 2011
    לי | 04/01/2022 13:07

    שלום וברכה לפני 11 שנים תבעתי את שכני בבית משפט בתביעות קטנות , לאחר גישור ביננו הוחלט ,שיתקן את הנזק שנגרם לדירתי ,וישלם לי את הוצאות השמאי , השכן לא עמד בהסכם ונאלצתי לשפץ את דירתי אציין שהרס לי אריחי אמבטיה והביא לי אנשים לא מוסמכים לחשמל ,לכן נאלצתי שלא ימשיך את התיקון בביתי. ניסיתי לפתוח שוב את התיק בתביעות קטנות ,והשופטת אמרה שמיכון שהגעתי עם השכן לגישור לא ניתן לעשות שום דבר. וסגרה לנו את התיק. את הצק'ים ניסיתי לפדות אך הצ'קים היו כתובים על שמי ושם בעלי ,ולנו לא היה חשבון משותף ! הצ'קים חזרו. לפני כחודש פניתי לשכן שיתן לי את המגיע לי בגין הצ'קים ,והוא טען שעבר המון זמן ,ושאני ילך לבית משפט לתבוע שוב . האם יש אפשרות לפתוח לו תיק בהוצאה לפועל בגין הצ'קים ?

    • המחאות חוזרות
      עו"ד אורן ליטוין | 12/01/2022 17:38

      ככל ועבר 7 שנים מהחזרת ההמחאה ע"י הבנק, לא ניתן להגיש לביצוע את ההמחאה לגביה בהוצאה לפועל.

      בהצלחה.

      בברכה,

      אורן ליטוין, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      רחוב הסיבים 49, פתח תקווה
      טלפון: 03-6356199 ; מייל: oren@litvin-law.com