קירוי חניה בבית משותף

  • קירוי חניה בבניין משותף
    גיל | 04/01/2022 08:52

    שלום,

    שטחי חניה ברוחב 2.30 מ' לכל דייר במתחם חניה משותף של הבניינים. אחד השכנים החליט לשים קירוי לחניה על עמודים. על פי הנחיות לתכנון חניה 2000  פרק ד' סעיף 9.1 חל איסור לשים עמודים המגבילים את חנית הצמודים. ולמרות זאת, יש בישובנו פטור מהיתר לקירוי כך שמבחינתו מותר לו לקרות כאוות נפשו. פנייה לועדה המקומית העלתה חרס. מה אפשר לעשות?

    • קירוי חניה בבית משותף
      עו"ד ציפי מרגלית | 08/02/2022 11:27

      גיל שלום,

      במידה ופניה לפיקוח הועדה המקומית העלה חרס, מציעה שתפנה למפקחת על הבתים המשותפים בעניין השימוש ברכוש המשותף.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il