ביטול הוצאות משפט

  • הוצאות משפט
    אבי | 03/01/2022 22:18

    שלום.

    הייתי צריך לשלם הוצאות משפט לעורך הדין של הגרושה שלי לפני 10 ימים . בגין תביעה להפחתת מזונות בגלל הקורונה .התעכבתי בתשלום גם בגלל קושי כלכלי וגם בגלל שביני לבין הגרושה היו שיחות רבות כדי להגיע להסכם בינינו .

    הגענו להסכם בעניין המזונות ולכן אני גם מבטל את התביעה (אציין שעדיין לא היה משפט )

    אני רוצה להגיש בקשה לשופטת לבטל עבורי את תשלום הוצאות המשפט .

    האם בגלל שאני באיחור בתשלום אני יכול עדיין להגיש את הבקשה ?

    איזו בקשה מגישים ?

    מה צריך לכתוב כדי שהשופטת תתחשב בי ?

    האם די בזה שנציין שהגענו להסכם בינינו ?

    בבקשה נא ייעוצך

    תשלום הוצאות המשפט מיותרות מאחר וזה כסף שיכול ללכת למזונות לילדיי

    • ביטול הוצאות משפט
      עו"ד אורית אוחנה | 05/01/2022 07:15

      שלום אבי,

      ראה תשובותיי אלייך מיום 29.12.21 ו- 3.1.22. אדגיש כי כבר התנהל הליך של תביעה וכתב הגנה מצד הגרושה ועל כן, גם אם לא היה דיון, עדיין הושקע זמן שיפוטי וזמן עבודה מצד עורכת הדין של הגרושה. לעניין הפרקטיקה - נא התייעצותך עם עו"ד.

      יום טוב,

      בברכה,

      אורית אוחנה, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      רחוב ארז 18, הסוללים
      טלפון: 077-4325319 ; מייל: oritohana.law@gmail.com